Phone +31 10 737 12 19

Welkom bij Singlespeedparts.nlFixedgear Fixie Track webshop

Chrome Industries Tassen Fietsen

Fixedgear Fixie Track webshop

Fixedgear Fixie Track webshopSingleSpeedParts.nl, sinds 2008 dé specialist voor fixedgear en singlespeed


SingleSpeedParts.nl is de complete, vertrouwde en betaalbare shop voor fixedgear, singlespeed en retrofietsen. Of het nu gaat om fixedgear wielen, fixedgear cranksets, singlespeedkettingen, tandbladen, frames of een klein boutje.
Kortom voor alles wat je zoekt voor je fixedgear van alle topmerken als BLB, Miche, Nitto, All-City, Paul, Sugino, Sturmey Archer, Dia-Compe, Halo, HPlusSon, Velocity, Kimori, Rat Bikes en meer fixedgear merken ben je bij ons aan het goede adres

SingleSpeedParts.nl is onderdeel van Rat-Bikes.com en is gevestigd in Rotterdam waar je ons ook kunt bezoeken

 

SingleSpeedParts.nl Specials

Fixedgear onderdelen

Complete Fixedgear Fietsen

Betaalbare en complete fixedgear en singlespeed fietsen van merken zoals Aventon, Pure Fix, Cinelli en Kona. Wij zorgen ervoor dat je snel op pad kan met je eigen fixie..

Bekijk meer
fixedgear onderdelen

Fixedgear Frames

Zelf je fixedgear bouwen of je fixie upgraden? Wij hebben een topselectie van de mooiste fixedgear frames in staal, aluminium en carbon. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je op weg.

Bekijk meer
fixedgear onderdelen

Fixedgear Accessoires

Een handig spatbordje, felle lampjes en een fatsoenlijk slot. De handigste accessoires om in stijl je fixedgear, of jezelf, aan te kleden.

Bekijk meer
 


fixedgear onderdelen

Fixedgear Onderdelen

Niet alleen hebben we 1 van de grootste collecties aan fixedgear onderdelen van topmerken voor je maar we selecteren die ook zorgvuldig zodat je met fatsoenlijke onderdelen op pad gaat.

Bekijk meer
Mountainbike onderdelen

Fixedgear Banden

Een goede fixedgear fietsband is een a must. Wij hebben ze van Thickslick, Panaracer, BLB, Schwalbe en meer zodat je banden jouw skids overleven

Bekijk meer
fixedgear onderdelen

Fixedgear Wielen

Niet alleen bepalen de wielen hoe je fixie zich gedraagt maar ook hoe de looks zijn. Wij hebben de juiste fixedgearwielen van BLB, HPlusSon, Velocity, etc..

Bekijk meer
 


Officieel dealer van de beste fixedgear merken

SingleSpeedParts.nl, onderdeel van Rat-Bikes.com


SingleSpeedParts.nl is onderdeel van Rat-Bikes.com. Een Nederlands bedrijf uit Rotterdam waar je ons ook kunt bezoeken. Voordeel is dat wij dankzij onze ervaring, schaalgrootte, eigen import en expertise een breed en diep aanbod kunnen bieden.