Abus
Slot Ketting Abus 1200/110 Web Black Code
Uitverkocht
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Abus 1200 web ketting slot

Kettingslot Abus 1200 Web cijfer is een kettingslot dat geschikt is voor plekken waar het risico op diefstal niet al te hoog is. Dit fietsslot is voorzien van schakels met een dikte van 4mm, die samen een ketting vormen van een lengte van 60 of 110 cm.

 

Dit fietsslot is zeer handig omdat er geen sleutel benodigd is om het slot te vergrendelen en ontgrendelen. Bij het ontgrendelen voert u simpelweg de drie cijferig code in en het kettingslot opent zich. Wanneer het fietsslot ontgrendeld is hoeft u enkel de ketting om uw fiets te binden en de plug-in in het slothuis de duwen. Na het horen van de klik weet u dat het slot is vergrendeld. Daarnaast heeft dit kettingslot een mooi oranje kleurige hoes om de ketting. Deze hoes is er voor bescherming van de lak van uw fiets. Zonder deze hoes zou de ketting namelijk krassen en andere beschadigingen veroorzaken.

 

U moet er rekening mee houden dat een fietsendief mogelijk uw gehele fiets kan meenemen als u enkel in het bezit bent van een ringslot. Daarom biedt dit kettingslot extra bescherming naast uw ringslot. Het is dus niet verstandig uw kettingslot slechts door uw voorwiel te leggen, aangezien de fiets dan alsnog in zijn geheel mee kan worden genomen. Probeer daarom de ketting altijd om vaststaande objecten te binden. Dit is overigens een van de veiligste manier om uw fiets op slot te zetten.

Kenmerken
Lengte slot100 t/m 150 cm
Type slotKettingslot
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abus 1200 web ketting slot
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Vragen?