Abus
Slot Ketting Abus 7210/85 Ivera Chain Zwart
Uitverkocht
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Slot Ketting Abus 7210

Kettingslot Abus Ivera 7210 is verkrijgbaar in de lengtes 85 en 110cm. Daarnaast zijn er vele soorten fietssloten van Abus in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar via onze website. Kwaliteit is iets waar Abus veel waarde aan hecht, dit is ook altijd terug te zien in de producten. Bekijk het gehele assortiment van Abus op onze webiste. Wij bieden u ook fietssloten aan van andere zeer goede merken zoals Axa, Cordo en nog veel meer.

Kettingslot Abus Ivera 7210 is gemaakt van speciaal gehard staal die voor optimale bescherming zorgt. De schakels hebben een dikte van 7mm en vormen samen een ketting van een lengte van 85 of 110cm. Een kettingslot van 85 of 110 cm is gemakkelijk te binden aan een vaststaand object, zoals een fietsenrek of lantaarnpaal, in de buurt van uw fiets. 

Om het staal van dit fietsslot heen, heeft het een beschermend laag 'mesh' dat uw fiets beschermt tegen krassen en dergelijke beschadigingen die door het staal veroorzaakt kunnen worden. Mesh is een samenstelling van draden plastic die in elkaar zijn gewoven. Dit maakt het onmogelijk om door het kettingslot heen te knippen.

Voorts is dit fietsslot gebruikersvriendelijk en zorgt het voor optimale bescherming zodat u met een gerust hart uw fiets alleen kunt laten. Het is ook mogelijk om het kettingslot voor andere tweewielers te gebruiken naast je fiets. Tot slot krijgt u er nog twee sleutels bij van ons die heel handig zijn, omdat ze omkeerbaar zijn.

 

Eigenschappen Abus ivera 7210:

  • Lengte: 85 of 110cm
  • Dikte schakels: 7mm
  • Gewicht: 1,7kg
  • Kleur: zwart/baluw
  • Symmetrische sleutel

 

Kenmerken
Type slotKettingslot
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abus 7210
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Vragen?