Ass Saver

Ass Saver
Beschikbaar
Vanaf € 6,40 Normale Prijs € 8,99
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Ass Saver

De vernieuwde versie van de Ass Saver met de 'tip flip' voor makkelijkere montage. Ook iets groter dan de originele ASO-3..
Hoe simpel en doeltreffend kan een spatbord zijn? Ass Saver bewijst het met een mini-spatbordje. 

Flip Tip
Met behulp van een origami principe is het spatbord makkelijk vast te zetten. 

Afmetingen

- 380 x 102 mm
- 19 gram
- 0,8 mm dik

Hoe werkt het?

Voor montage buig je het kunststof in het midden van de Ass Saver iets dubbel waardoor het spatbordje zijn stijfheid in de lengte krijgt. Bij een zadel haak je de haakjes in het ontwerp rond de zadelbrug. Hierdoor blijft het behoorlijk goed op zijn plaats zitten. Het monteren gaat in een handomdraai zonder gereedschap.

Praktijk
Met een lengte van zo`n 14 centimeter, gemeten vanaf eind zadel tot einde van de beschermer, is het niet erg ‘aanwezig’ op je fiets. Prettig is dat het Ass Saver spatbord onder het zadel een stuk doorloopt. Heb je een zadel met een opening in het midden, dan spat de nattigheid niet op tegen je lichaam. Met de beperkte lengte houdt het Ass Saver spatbord niet al het opspattende vuil tegen. De product naam is goed gekozen: vooral je achterste wordt beschermt.

Conclusie
Ook al regent het niet, met een natte weg heb je al snel een nat achterste. De Ass Saver  helpt dan zeker om de billen droog te houden. Langere spatborden geven meer bescherming, maar dit ziet er dan wel weer minder ‘snel’ uit… Dus zoek je een snel ogend spatbordje die je wel beschermt dan is de Ass Saver erg doeltreffend!

 

Kenmerken
Spatbord leveringAchter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ass Saver
Uw waardering
Uw Vraag :Ass Saver
Stel als eerste een vraag.
Vragen?