Bedrijfsgegevens

Statutaire bedrijfsnaam
KvK:
Bank:
BIC:
IBAN:
BTW:

Rat Bikes
24441122 
Knab
KNABNL2H
NL28 KNAB 0256 5826 37
NL001629599B82
Rat Bikes Dovenetelstraat 25

Rat® Bikes is een geregistreerde merk- en handelsnaam.


Contactformulier

Contactgegevens

* Op zaterdag doen wij enkel 'private shopping' afspraken voor aankopen van € 350,- en meer. Kies hierboven de datum. Vermeld in het vak 'omschrijving' voor welk artikel u een 'private shopping' afspraak wenst. Wij contacteren u om de tijd af te spreken.

Adres & Bezoekmogelijkheden

Rat Bikes / SingleSpeedParts.nl
Dovenetelstraat 25 D
3053 JD Rotterdam
Nederland
Tel: +31 (0)10 737 12 19


Let op. Op dit adres houden wij kantoor en is er een showroom met afhaalbalie. Bezoek is mogelijk tijdens openingstijden van de locatie in Rotterdam.

Als u een proefit wilt maken op een fiets bent u van harte welkom. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee en een recente adreslegitimatie (bankafschrift, energienota, etc).
Bel vooraf ook even om er zeker van te zijn dat de fiets van uw keuze ook rijklaar staat.

Indien u voor een specifiek product langskomt neem dan vooraf contact met ons op om er zeker van te zijn dat wij het product ook echt hebben liggen op dat moment. Wij vragen u dit om zo teleurstellingen te voorkomen.


Openingstijden - Showroom wegens Covid-19 tot nader order gesloten!

Onze webshops zijn open! 
Wij verzenden nu 6 dagen per week! 

Op dit moment kunnen wij de gezondheid van u en onze medewerkers niet meer voldoende garanderen. Onze showroom en werkplaats blijven dan ook tot nader order gesloten.
Voor levering van bestelde fietsen en afleveren van nieuwe orders van fietsen kunnen we telefonisch afspraken maken.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

12:00 - 17:30
10:30 - 17:30
10:30 - 17:30
10:30 - 21:00 - Koopavond*
10:30 - 17:30
Private Shopping**
Gesloten

* Koopavond. Komt u langs voor een specifiek product? Bel of mail vooraf. Na 18:00 kunt u aanbellen om binnen te komen.
** Private Shopping. Op zaterdag werken wij op afspraak. Maak via het contactformulier op deze pagina een afspraak of bel ons even. Op zaterdag maken we enkel afspraken voor potentiele aankopen van € 325,- of meer.  

De volgende feestdagen zijn wij gesloten: Nieuwjaar, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag. Pinksteren, Kerstdagen.Contact via e-mail

Contact zonder klantaccount
Als u nog geen klantaccount bij ons heeft dan willen wij u vragen om bij voorkeur ons contactformulier te gebruiken of een e-mail te sturen naar info@rat-bikes.com

Contact met klantaccount
U kunt u rechtsbovenin aanmelden. In uw account kunt u in de linkerkolom de helpdesk vinden waar u uw vragen kunt stellen.
U kunt uw vraag eventueel direct koppelen aan uw bestelling en een prioriteit geven zodat wij u sneller kunnen helpen, daarnaast heeft u altijd een actueel inzicht in de status van uw verzoek.

Vragen?