Phone +31 10 737 12 19

Welkom bij Singlespeedparts.nl

Over Ons

Over Singlespeedparts.nl

fixedgear

Singlespeedparts.nl is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes uit Rotterdam. Rat Bikes is sinds 2008 de online specialist in sportieve fietsen en hoogwaardige accessoires en gevestigd in Rotterdam. Natuurlijk is er niets mooiers dan je eigen fiets verder customizen en samenstellen, Singlespeeds en Fixie's zijn daarvoor naar onze mening de ideale fietsen. Eenvoudig, stijlvol en doeltreffend. Singlespeedparts.nl is er om ons aanbod te laten zien in frames en onderdelen.

Over singlespeed en fixed gear onderdelen.

Singlespeed / fixed gear onderdelen zijn er in veel verschillende kwaliteiten en soorten. Wij hebben een keuze gemaakt in een aantal merken en bieden daarvan een brede collectie aan. Naast onderdelen voor 'wedstrijd' baanfietsen bieden we voor elke stijl en soort die je kunt bedenken passende onderdelen.

Binnen ons bedrijf bouwen we ook fietsen op naar wens. Dat doen we op basis van onze eigen framekit en met de onderdelen van jouw keuze. Liever een goed advies daarover? Mail of  bel voor advies en dan kunnen we dat altijd doorpraten.

Over het bedrijf achter deze webshop.

Deze webshop is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes uit Rotterdam. Sinds 2008 zijn wij actief met ons eigen fietsmerk en diverse gespecialiseerde webshops. Wij zijn zelf enthousiaste fietsers van jongs af aan. Onze visie is dat de fiets veel meer is dan een praktisch vervoermiddel. Op de fiets verandert de stad in een grote speeltuin, de polder in ontspanning en de bergen in grote uitdagingen. Of je nu op de fiets zo snel mogelijk door het verkeer raast of ontspannen langs winkels en terrasjes cruised, de fiets zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht.
Bij ons ben je aan het goede adres voor een passend advies, kwaliteitsproducten en de laagste prijzen.

Mocht je meer willen weten, aarzel dan niet maar neem gerust contact met ons op.

Bedankt voor je bezoek.

Emile Verhagen
Eigenaar Rat Bikes / Singlespeedparts.nl